COSMOTE Romania ofera reduceri la tarifele de roaming

35

Ca tot vine vacanta, daca planuiti sa plecati in strainatate, COSMOTE Romania anunta ca veti beneficia de tarife de roaming mai reduse incepand cu 1 iulie 2014, daca alegeti o destinatie din Uniunea Europeana.

 

Asadar, incepand cu luna iulie, odata cu reglementarile UE asupra tarifelor de roaming, clientii COSMOTE Romania (postpaid sau prepaid) vor plati cu 21% mai putin pentru apelurile efectuate in tarile UE, astfel costul va ajunge la 0.23 Euro/ minut (TVA inclus) si 0.06 Euro/ minut pentru apelurile primite in aceeasi regiune. Daca nu aveti chef de telefoane, tariful roaming pentru SMS va ajunge la 0.07 Euro/ SMS (TVA inclus), iar traficul de date din strainatate va costa 0.24 Euro/ MB (TVA inclus).

 

Tocmai pentru cei care vor internet mobil in vacante, abonatii COSMOTE vor beneficia de extraoptiunea Travel & Surf, cu tarife speciale daca consumati trafic de date in UE, Spatiul Economic European (Lichtenstein, Islanda si Norvegia) si in Elvetia. Cu TVA inclus, 10 MB costa 2.48 Euro, 50 MB, 6.2 Euro, aceste doua optiuni avand o zi de valabilitate, iar pentru o saptamana de validitate exista Travel & Surf Weekly, cu 300 MB pentru 24.8 Euro.

 

„A calatori in strainatate, pentru o vacanta sau pentru o deplasare de afaceri, nu trebuie sa mai fie un motiv pentru a-i suna mai putin pe cei dragi. Experientele trebuie impartasite cu prietenii si familia, iar noutatile de afaceri cu partenerii. Cu noile tarife de roaming, clientii COSMOTE vor economisi bani si vor putea sa vorbeasca si sa navigheze mai mult pe Internet in timpul calatoriilor in tarile Uniunii Europene”, a declarat Oana Cristea, Manager Produse si Dezvoltarea Afacerii Romania, Romtelecom si COSMOTE Romania.