COSMOTE Romania lanseaza noi planuri tarifare pentru segmentul business

  12

  O afacere devine mai puternica, mai productiva si mai eficienta atunci cand sunt folosite cele mai bune instrumente de comunicare, iar performanta creste atunci cand managementul si angajatii sunt conectati la toate stirile despre industria in care activeaza.

  Pentru a satisface asteptarile clientilor business, COSMOTE Romania a introdus noi planuri tarifare individuale in portofoliul COSMOTE Business XXS-XXL Plus, care ofera apeluri si SMS-uri nationale nelimitate, trafic de date national si aplicatii mobile incluse.

  “Succesul oricarei afaceri se bazeaza, indiferent de industrie, pe viteza si libertatea de comunicare dintre echipe, parteneri sau colaboratori. Accesul la informatii poate fi uneori vital, in timp ce optimizarea costurilor continua sa fie pe ordinea de zi a oricarei companii. Prin urmare, ne concentram pe clientii de business, pentru a le oferi tehnologie de ultima generatie si comunicare eficienta, din punct de vedere al costurilor, pentru a spori performanta lor in afaceri”,a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer COSMOTE Romania.

  Noile planuri tarifare pentru segmentul de business sunt disponibile in doua versiuni. Prima dintre ele, care cuprinde planurile tarifare XL Plus si XXL Special, ofera, la preturi incepand de la 25 de euro/luna, minute si SMS-uri nationale nelimitate, pana la 150 de minute internationale, pana la 3 GB de trafic de date inclus si, in functie de planul tarifar ales, fie aplicatia Dolce Mobile TV, fie aplicatiile Dolce Mobile TV si Mireo Navigation powered by COSMOTE.

  A doua versiune de planuri tarifare, de la XL Optim la XXL Optim Plus, ofera clientilor de business care nu au nevoie sa cumpere un telefon subventionat, o varietate mare de beneficii in schimbul unor abonamente lunare foarte atractive – de la 20 de euro/luna pana la 60 de euro/luna. Astfel, noile planuri tarifare ofera o gama larga de beneficii, incepand de la 400 de minute nationale si internationale catre Zona 1, minute si SMS-uri nelimitate in retea si minute nelimitate catre Romtelecom, 1 GB de trafic de date, 100 MB de trafic de date in roaming, ajungand pana la minute nationale si internationale nelimitate catre Zona 1, minute si SMS-uri nelimitate in retea, minute nelimitate catre Romtelecom si trafic de date nelimitat.

  Mai mult, clientii business care aleg planurile tarifare COSMOTE Business XXL Optim Special sau COSMOTE Business XXL Optim Plus pentru o perioada contractuala de 12 luni, beneficiaza de o luna de abonament gratuit. De asemenea, cei care aleg o perioada contractuala de 24 de luni, beneficiaza de 3 luni de abonament gratuit.

  Mai multe detalii sunt disponibile pe www.cosmote.ro.