COSMOTE ofera in exclusivitate HTC Desire 500, un nou smartphone dual SIM

  10

  COSMOTE Romania continua sa-si extinda portofoliul de telefoane dual SIM si ofera clientilor sai acces la tehnologie de inalta calitate.

  Astfel, COSMOTE aduce HTC Desire 500, un nou telefon dual SIM disponibil in exclusivitate in portofoliul operatorului, care ofera utilizatorilor cea mai buna experienta la un pret accesibil.

   

  Noul smartphone HTC Desire 500 are un touchscreen de 4,3 inci, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 200 de 1,2GHz si vine cu sistemul de operare Android cu HTC Sense. Telefonul ofera o performanta audio de inalta calitate datorita tehnologiei integrate Beats Audio™.

   

  Terminalul are o camera foto de 8MP cu un procesor HTC ImageChip dedicat, perfect pentru persoanele care sunt tot timpul in miscare si pasionate de a fotografia orice intalnesc in drumul lor, pentru a le posta apoi pe retelele de socializare. De asemenea, camera dispune de functia Video Highlights, prin care pot fi reunite intr-un mini clip de 30 de secunde fotografiile realizate la un anumit eveniment special. In plus, telefonul are si o camera frontala de 1,6 MP.

   

  HTC Desire 500 ofera conectivitate Wi-Fi, Bluetooth 4.0, este compatibil cu tehnologia NFC si dispune de DLNA pentru un streaming media wireless de la telefonul mobil catre un televizor sau calculator compatibil. Telefonul dispune de o memorie RAM de 1 GB si 4 GB spatiu de stocare, care poate fi extins pana la 64 GB prin intermediul unui card microSD.

   

  Noul terminal dual SIM are o baterie cu o capacitate de 1800mAh ce ofera un timp de convorbire de pana la 12,1 ore in WCDMA si pana la 17,8 ore in GSM, iar in standby o durata de pana la 435 ore in WCDMA si pana la 401 ore in GSM.

   

  HTC Desire 500 este disponibil in toate magazinele COSMOTE si Germanos la pretul de 129 lei cu abonamentul COSMOTE Free L, incheiat pe 2 ani, respectiv la pretul de 999 lei (TVA inclus) fara abonament.