COSMOTE isi completeza portofoliul de smartphone-uri sub brand propriu cu noul COSMOTE Smart Xceed

37

COSMOTE raspunde nevoii clientilor aflati in cautarea tehnologiilor performante la cel mai bun pret prin lansarea smartphone-ului COSMOTE Smart Xceed. Operatorul continua sa ofere cea mai buna experienta de utilizare prin intermediul singurului smartphone sub brand propriu de pe piata din România care reuneste o serie dintre cele mai cautate caracteristici: display HD Super AMOLED, procesor 1,5 GHz Quad Core, memorie interna de 16 GB si o camera frontala de 5MP.

 

COSMOTE Smart Xceed are o grosime de 6,0 mm si functioneaza cu sistemul de operare Android 4.2, Jellybean, in timp ce touchscreen-ul HD Super AMOLED de 4,8 inci, cu o rezolutie 1280×720 pixeli, are protectie Gorilla Glass. Terminalul are o camera foto de 8MP cu autofocus si flash LED, perfect pentru a face fotografii si apoi a le impartasi cu cei dragi prin intermediul retelelor sociale, e-mail-uri sau mesaje. In plus, smartphone-ul permite inregistrare video Full HD 1080p.

 

Iubitorii de muzica pot asculta piesele preferate in timp ce sunt in miscare, COSMOTE Smart Xceed fiind prevazut cu un player audio cu DTS si un amplificator de sunet Yamaha. De asemenea, terminalul este compatibil cu HD Voice astfel incât conversatiile vor avea o calitate audio cu o claritate de cristal si zgomot de fundal redus.

 

COSMOTE Smart Xceed permite conectivitate Bluetooth 4.0, are 1GB de memorie RAM si o memorie interna de 16 GB. Smartphone-ul are o baterie Li-Ion 2000 mAh, GPS si 3G HSPA+ de pâna la 21.6Mbps.

 

Noul terminal sub brandul COSMOTE este disponibil in toate magazinele COSMOTE si Germanos, cu un contract incheiat pe 2 ani, pentru 99 de lei cu abonamentul COSMOTE Free XL. Astfel, pentru 45 euro/luna, clientii primesc minute nationale si internationale zona 1 si SMS-uri nationale nelimitate, minute in retea, SMS-uri in retea si minute in reteaua Romtelecom nelimitate, trafic de date nelimitat (viteza descreste dupa consumarea traficului recomandat). Abonamentul include, de asemenea, aplicatiile RadarMe, Dolce Mobile TV si Mireo Navigation. Pentru contractele incheiate in timpul campaniei promotionale de Craciun Dubleaza magia, clientii vor primi dublul traficului recomandat, care astfel devine de 4GB in cazul abonamentului COSMOTE Free XL.