Cortana vs. Siri vs. Google Now [VIDEO]

22

In prezent, toate cele trei sisteme de operare majore de pe piata au inclus cate un asistent vocal – Windows Phone are Cortana, iOS are Siri, iar Android are Google Now. Pentru ca tehnologia si actualizarile software sunt constante, este destul de complicat de stabilit care dintre acesti asistenti vocali este cel mai bun.

 

In incercarea de a da un verdict in acest sens, un site de specialitate a efectuat teste cu fiecare dintre acesti asistenti. Aplicatiile au trebuit sa raspunda la 50 de comenzi vocale unice. Mai intai a fost testat Siri, apoi Google Now si acum Cortana. Desi, teoretic, Cortana se afla inca in stadiul beta pe Windows Phone 8.1, asistentul vocal se descurca la fel de bine ca Siri sau Google Now.

 

Un mod prin care Cortana ar putea sa intreaca ceilalti asistenti vocali ar fi prin includerea in viitorul sistem de operare Windows 9. Exista zvonuri care sustin chiar ca asistentul Cortana va avea o versiune pentru desktop in momentul in care varianta preview a Windows 9 se va lansa (n.r – in luna septembrie a acestui an).

 

Iata cele trei materiale video cu testele prin care au trecut Siri, Google Now si Cortana:

 

 

 

 

Πηγή: BGR