Cortana pentru Windows 10 a devenit disponibil in alte patru tari

19

Dupa ce Microsoft a lansat Cortana in doar cateva tari, compania a dezvaluit ca planuieste sa extinda disponibilitatea si pare ca acest lucru a inceput deja sa se intample. Utilizatorii din Japonia, Australia, Canada si India pot acum sa descarce asistentul vocal destinat sistemului de operare Windows 10.

 

Utilizatorii din tarile mentionate mai sus vor putea descarca asistentul vocal Cortana doar daca ruleaza cea mai noua versiune Windows 10 Insider Preview. Potrivit purtatorului de cuvant al programului Insider, versiunea indiana a Cortana nu a fost inca finalizata si ca o versiune comerciala va fi lansata oficial luna aceasta. Initial, asistentul Cortana pentru Windows 10 a fost facut disponibil doar in cateva tari alese de cei de la Microsoft.

 

Ramane de vazut cum va evolua situatia. Dupa acest moment in care disponibilitatea a fost extinsa in alte patru tari, este de asteptat ca Microsoft sa aduca Cortana pentru Windows 10 si in Brazilia si Mexic, dar si sa lanseze o versiune in franceza a asistentului vocal in Canada.

 

Πηγή: Engadget