Cortana pentru Android primeste integrare cu butonul Home

31

Google Now a fost un asistent vocal de mare succes pe dispozitivele Android nu numai pentru ca ofera calitate, ci si pentru ca integrarea serviciului in dispozitive este una foarte buna. Asadar, pentru ca aplicatiile competitoare sa aiba acelasi succes trebuie sa ofere nu numai calitate, ci si o integrare confortabila pentru utilizatori. Din fericire, Cortana pare sa fi facut un pas in fata in acest sens.

 

Asistentul vocal al celor de la Microsoft destinat sistemului de operare Android poate fi acum setat ca predefinit si poate fi accesat cu ajutorul butonului de Home al dispozitivului. Chiar daca schimbarile aduse noii versiuni a aplicatiei nu sunt mari, cei de la Microsoft spera sa atraga utilizatorii sa incerce Cortana, in locul Google Now.

 

De notat mai este ca, deocamdata, Cortana pentru Android inca se afla in faza in care poate fi accesata pe baza de invitatie. Ramane de vazut cand va decide Microsoft sa acorde acces publicului larg, insa cu siguranta integrarea cu butonul Home este un avantaj.

 

Πηγή: PocketNow