Connected Cycle este pedala care monitorizeaza activitatea ta si a pericolelor care pandesc bicicleta

22

Cand vine vorba de bicicleta, ai face tot ce e nevoie ca sa o protejezi, sa o ingrijesti, imbunatatesti si ca sa o folosesti cat mai mult timp posibil. Sa o ai in permanenta cu tine ar fi o posibilitate ca sa o tii departe de mainile iuti si invidioase. Insa nu mereu poti face asta.

 

Ca tot exista tehnologia in continua dezvoltare, ce vrea sa-ti usureze viata, in gama accesoriilor destinate bicicletei tale, intra acum si pedala Connected Cycle, un dispozitiv care va lua locul uneia dintre pedalele clasice ale bicicletei.

 

Connected Cycle are GPRS si GPS integrat care vor monitoriza bicicleta oriunde se afla si-ti va afisa pe telefon cu ajutorul aplicatiei speciale activitatea ei, dar si a ta. Totodata, iti va trimite notificari cand cineva pune piciorul pe pedala. Poate fi un avantaj avand in vedere ca pedalele nu prea sunt bagate in seama de raufacatori.

 

Pedala speciala se va incarca pe masura ce mergi pe bicicleta, o ora fiind suficienta pentru o incarcare completa. Connected Cycle nu a fost inca lansata pe piata si nici pretul nu i-a fost anuntat. Dar vei putea alege dintr-o gama variata de culori pentru pedala speciala. Sa nu iasa prea mult in evidenta, totusi.

Πηγή: engadget