Concept One “Curve”, primul SUV din lume dotat cu TV 4K de 48 de inci

  16

  Instalarea unui ecran de televizor intr-o masina nu mai este o noutate in zilele noastre, mai ales ca un astfel de gadget poate sa tina si copii ocupati pe timpul calatoriilor lungi. Totusi SUV-ul Concept One “Curve” duce aceasta idee la o scara cu totul noua.

   

  Masina, de fapt un Cadillac Escalade, este echipata cu un televizor 4K cu un ecran de 48 de inci, cu ecran curbat. Compania care a reusit aceasta extravaganta se numeste Lexani Motorcars si a modificat autorurismul la specificatiile unui client foarte special. In interior, au mai fost personalizate materialele folosite, culorile si au fost adaugate accesorii extravagante. Desigur, pentru ca toate acestea sa incapa in habitaclul unui Cadillac Escalade, compania a inaltat tavanul.

   

  Se pare ca acest autoturism este primul din lume care are in interior un televizor 4K si ca masina functioneaza si pe post de birou mobil pentru proprietar. Toate modficarile consta, insa. Versiunea personalizata a Cadillac Escalade costa intre 350.000 si 475.000 de dolari, in functiie de dotarile dorite de client.

   

  Iata si un material video care prezinta masina de lux modificata de Lexani Motorcars:

   

   

  Πηγή: JustLuxe