Comentariile de pe Youtube curatate si aranjate prin Google+

23

Youtube va face anatomia comentariilor, astfel incat cele care chiar sunt relevante pentru clipuri si pentru utilizatori sa fie scoase in evidenta.

 

Noul sistem la care lucreaza Youtube vrea sa imbunatateasca calitatea comentariilor, iar in acelasi timp, sa restrictioneze parerile care vin de la utilizatorii random. Cei mai importanti oameni cu pareri relevante pentru subiectul unui videoclip vor fi identificati si scosi in evidenta in pagina dedicata comentariilor. In topul listei de comentarii vor aparea parerile creatorului clipului, ale persoanelor populare si ai celor care fac parte din listele lor de Google+ Circles. Utilizatorii, daca vor, putea in continuare sa vada comentariile cronologic, schimband selectia din “Top Comments” in “Newest first”.

 

Toate aceste schimbari vin din partea Google+, ca o continuare a eforturilor de a atrage noi utilizatori si de a-si imbunatati pozitia fata de rivalii Facebook si Twitter. De aceea, cei care vor sa posteze comentarii trebuie sa fie inregistrati in reteaua de socializare Google+ si sa-si conecteze pagina Google+ cu contul de Youtube.

 

Totusi, utilizatorii vor putea sa aiba un nume diferit pentru Google+ si altul pentru Youtube, vor avea mai multe metode sa-si faca comentariile vizibile, publice sau private. Alegi daca vrei ca parerea ta sa fie vazuta de toata lumea, de cei din Google+ Circles sau doar de o persoana in special. Creatorii de videoclipuri vor avea si ei instrumente pentru moderarea comentariilor, sa le vada inainte si sa decida daca le aproba sau nu.

 

Πηγή: techhive