CoD: Black Ops III – Awakening DLC aduce cinci harti noi [video]

42

Call of Duty: Black Ops III – Awakening DLC este acum disponibil pentru PlayStation 4 cu patru harti noi pentru modul multiplayer si o harta noua pentru Zombies.

 

 

Skyjacked este o harta inspirata de Hijacked din Call of Duty: Black Ops II, doar ca de aceasta data actiunea are loc putin mai sus de nivelul marii, undeva deasupra orasului Zurich. 

 

Splash este un parc acvatic abandonat, abordand o tema ce permite confruntari atat la suprafata, cat si in apa. 

 

Gauntlet este un 3-in-1, fiind practic o harta cu trei cai de acces, dar si cu trei locatii diferite si anume o jungla, o zona inzapezita si o zona urbana.

 

Rise este plasa la periferia orasului Zurich, de aceasta data inzapezit si el. Actiunea are loc in incinta unui centru de cercetare futurist, iar impartirea acestuia permite diverse abordari in functie de stilul fiecaruia. 

 

Nu in ultimul rand, Der Eisendrache este primul capitol al aventurii Zombies din cadrul acestui sezon de DLC-uri, continuand actiunea din The Giant (Der Riese). De aceasta data, cele patru personaje (Richtofen, Nikolai, Takeo si Dempsey) se afla intr-un castel autriac din vremea celui de-al Doilea Razboi Mondial, unde vor descoperi o multime de surprize in timp ce se confrunta cu valurile de zombie.