Coby MID4331 – tableta Android cu ecran de 4.3 inci

41

Coby a scos la vanzare o serie de tablete, inclusiv un model cu ecran de 7 inci numit MID7065. Totusi, o problema pentru acest model este ca pretul, 139 de dolari, nu este cu mult mai mic decat pretul altor tablete similare de la companii cunoscute.

Acum, compania a lansat un nou model de tableta numita MID4331 care se vinde la pretul de doar 81 de dolari. Fiind un low-budget, tableta are si cateva neajunsuri, printre care si ecranul mic, de doar 4.3 inci. In plus, dispozitivul nu este certificat Google, ceea ce inseamna ca utilizatorii nu vor putea accesa magazinul Google Play, deci gadget-ul vine cu aplicatii GetJar instalate, ceea ce limiteaza clar posibiitatile.

La interior, Coby MID4331 este echipata cu un procesor single-core Allwinner A10 de 1 GHz care se bazeaza pe tehnologia ARM. Tableta are o memorie RAM de 512 MB, un spatiu de stocare de 4 GB si ruleaza sistemul de operare Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Ecranul capacitiv de 4.3 inci ofera o rezolutie de 480 x 272 pixeli. De asemenea, exista suport pentru conexiunea Wi-Fi, o camera foto de 2 megapixeli, un port pentru casti, un port USB pentru incarcarea dispozitivului si un slot de card microSD care poate extinde capacitatea de stocare pana la 32 de GB.

Pentru ca dimensiunile sunt mici, gadget-ul aduce mai mult aminte de iPod touch decat de o tableta. Totusi, pretul foarte mic il face un dispozitiv ideal pentru un parinte care doreste sa ii achizitioneze copilului prima tableta.

 

 

Sursa: TGDaily