Cluj Napoca, Uberul tău sosește acum

34
  • Serviciul este disponibil la tarife promoționale, pentru a sărbători al doilea oraș Uber din România. Prima cursă pentru utilizatorii noi, gratuită.

 

Uber, aplicația de ridesharing care pune pune în legătură pasageri cu șoferi parteneri care vor să împartă o cursă, este, începând de astăzi, disponibilă în Cluj Napoca. Toți cei care nu au încercat serviciul până acum vor avea prima cursă gratuită, în limita a 40 de lei, dacă își fac un cont Uber și introduc în aplicație codul UberinCluj.

 

Pentru început, uberX va fi disponibil la tarife promoționale, pentru a sărbători lansarea serviciului în al doilea oraș Uber din România.

  

Primul utilizator care a încercat aplicația în Cluj Napoca este Tudor Giurgiu –  regizor și producător premiat, Eisenhower Fellow și președinte al TIFF – Festivalul Internaţional de Film Transilvania. “Față de perioada de început a TIFF-ului, Cluj Napoca s-a dezvoltat enorm  în ultimii ani – este acum un oraș dinamic, modern, pregătit să fie Capitala Europeană a Culturii în 2021. Folosesc Uber în București și peste tot în lume. Tehnologia Uber oferă încă o opțiune de transport sigură și de încredere de care orașul nostru are nevoie, atât pentru clujeni cât și pentru zecile de mii de turiști care vin în Cluj anual”, a spus el.

 

Tarifele Uber sunt transparente, iar plata se face electronic, prin aplicație, fără numerar și fără bacșis. Tarifele promoționale pentru început, în Cluj Napoca:

Tarif de bază

Pe minut

Pe kilometru

Tarif minim

Tarif de anulare

(dacă pasagerul anulează cursa după 5 minute de la comandă)

1,7 lei

0, 20

1,7 lei

7 lei

6 lei

Astel, o cursă de la aeroport până la Piața Unirii va fi de aproximativ 20 de lei, în condiții de trafic normal.

 

Tot ce trebuie să știi pentru a merge cu Uber în Cluj Napoca chiar din prima zi

  • Descarcă din timp aplicația Uber de pe iOS App Store sau Google Play Store, sau fă-ți cont aici.
  • Cu Uber, nu ai nevoie de numerar. Fă-ți cont și înregistrează un card bancar – totul în deplină siguranță.
  • Din 4 august, ora 09:00, deschide aplicația, alege locul de pornire și vezi pe hartă cum Uberul tău vine spre tine, în timp real.
  • La destinație, nu mai e nevoie sa platesti cu numerar.
  • Imediat după, vei primi pe email un sumar al cursei – suma, distanța, traseul, cine te-a dus la destinație. De asemenea, facturile fiscale pot fi accesate intrând în contul tău pe riders.uber.com/trips (click pe cursă, click pe ‘view detail’ și apoi  ‘download invoice’).
  • Nu în ultimul rând, nu uita să oferi un rating șoferului partener. Feedback-ul utilizatorilor ne ajută să menținem standardele Uber ridicate.