Clientii Vodafone pot cumpara tablete prin programul “O tableta pentru fiecare roman”

  9

  Vodafone a lansat un program, “O tableta pentru fiecare roman”, unde pot fi achizitionate de catre clienti tablete de ultima generatie, prin noua optiune de plata in rate pe factura de servicii Vodafone, cu un avans ce porneste de la 0 Euro.

  De asemenea, tabletele pot fi achizitionate si in rate fara avans sau dobanda, prin intermediul cardului de credit.

  Am lansat un portofoliu inovator de abonamente pentru tablete, ce include, pe langa traficul generos de date, si acces premium la serviciile Cloud si TV. De acum, fiecare client poate avea acces la tablete cu plata in rate, pe factura Vodafone, cu un avans ce incepe de la 0 Euro. In plus, clientii nostri existenti vor primi mai multe beneficii, constand in reduceri suplimentare la pretul tabletelor“, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania

  Noile abonamente dedicate tabletelor, denumite Internet Tab, includ trafic de date de pana la 5GB, viteze 4G de pana la 100 Mbps, precum si acces gratuit la versiunea premium a aplicatiei de stocare Vodafone Cloud si la 43 de canale TV, prin aplicatia pentru mobil SeeNow powered by Vodafone.

  Printre terminalele ce pot fi achizitionate cu noile pachete se numara Vodafone Smart Tab II 7, Samsung GALAXY Tab II 7, Samsung GALAXY Tab II 10.1 sau Samsung GALAXY Note 10.1 LTE.

  Abonamentul Internet Tab Standard (10 euro) include trafic initial de 1,5 GB, viteza maxima de 21,6 Mbps si include aplicatia Vodafone Cloud 5 GB.

  Abonamentul Internet Tab Plus (12 euro) include trafic initial de 3 GB, viteza maxima de 43,2 Mbps si include Vodafone Cloud 15 GB si o luna See Now gratuit si trafic nelimitat  intre orele 23.00 si 06.00.

  Abonamentul Internet Tab Standard (180 euro), include trafic initial de 5 GB, viteza maxima de 100 Mbps si include aplicatiile Vodafone Cloud 25 GB si See Now (gratuit 24 de luni).

  Clientii Vodafone pot achizitiona tablete in rate cu plata pe factura operatorului.

  Aceste tablete sunt Vodafone Smart Tab II 7, cu avans 30 Euro, abonament Internet Tab Plus si o rata pe factura de 8 Euro si Samsung GALAXY Tab II 7, cu avans 50 Euro si abonament Internet Tab Plus, iar rata pe factura este de 9 Euro.

  Celelalte doua sunt Samsung GALAXY Tab II 10.1, cu avans de 150 Euro, abonament Internet Tab Plus si o rata pe factura 12 Euro si Samsung GALAXY Note 10.1 LTE, cu avans de 150 Euro si abonament Internet Tab Plus si o rata pe factura 20 Euro.

  De asemenea, clientii existenti pot opta si pentru plata in rate cu dobanda zero, prin intermediul cardului de credit emis de Raiffeisen Bank, UniCredit Tiriac Bank, Credit Europe Bank si Citibank Romania.

  Cu abonamentul Internet Tab Standard 10, clientii, pentru Vodafone Smart Tab II 7, vor plati rata lunara de 5,2 Euro, pentru Samsung GALAXY Tab II 7, rata prin card va fi de  6,8 euro, iar pentru Samsung GALAXY Tab II 10.1, 13,9 Euro.

  Pentru tableta Samsung GALAXY Note 10.1 LTE cu abonament Internet Tab Turbo, rata lunara este de 21,8 euro.

  De asemenea, clientii pot cumpara, cu abonament Internet Tab Standard, tabletele Asus VivoTab RT, unde rata lunara pe card va fi de 29,2 euro, si Acer Iconia W511 cu tastatura, cu o rata lunara pe card de 25,4 euro.