Clientii Telekom pot achita acum facturile si prin serviciul un-doi Centru de plati

29

Portofoliul de operatori de servicii de telecomunicatii pentru care magazinele cu sigla un-doi Centru de plati incaseaza facturi a crescut odata cu semnarea unui parteneriat cu Telekom Romania Communications.

 

Acum, serviciul un-doi Centru de plati ofera posibilitatea de incasare a facturilor pentru cinci operatori de servicii de telecomunicatii nationali, precum si pentru aproape 30 de furnizori de utilitati din Romania.

 

Pentru a putea achita contravaloarea serviciilor de telefonie fixa, internet si/sau TV furnizate de Telekom Romania Communications, clientii trebuie sa se prezinte cu factura la oricare dintre comerciantii parteneri ai serviciului un-doi Centru de plati, iar incasarea platii se face extrem de simplu, scanand codul de bare de pe factura.

 

Ne bucuram ca unul dintre cei mai importanti operatori din Romania a ales sa ne devina partener si sa le ofere clientilor posibilitatea de a-si achita facturile simplu si rapid, prin intermediul serviciului un-doi Centru de plati”, a spus Calin Chira, Director de Vanzari al un-doi Centru de plati.

 

Pe langa Telekom Romania Communications, in momentul de fata, portofoliul de furnizori de servicii de telecomunicatii parteneri ai un-doi Centru de plati mai include si Orange, Vodafone, RCS-RDS si UPC.

 

Odata cu marirea numarului de parteneri pentru care incasam facturi, estimam ca ritmul de crestere a numarului de magazine partenere va spori si el, astfel ca pana la sfarsitul anului vom avea active aproximativ 6.000 de locatii in care se vor putea plati facturile”, a mai spus Calin Chira.

 

De la inceputul anului si pana in prezent, numarul de comercianti care au activ serviciul un-doi Centru de plati a crescut cu aproximativ 240% la nivel national. Majoritatea acestora, peste 65%, sunt magazine de proximitate, in timp ce 15% sunt magazine tip autoservire, 12% sunt magazine specializate GSM, restul de circa 8% fiind reprezentate de chioscuri, benzinarii, magazine en-gros etc.

 

Mai multe informatii despre serviciul de plata sau despre ce presupune un eventual parteneriat sunt disponibile pe website-ul www.un-doi.ro.