Clientii RCS&RDS pot cumpara abonamente Ratb prin SMS

22

Utilizatorii serviciilor Digi Mobil din reteaua RCS&RDS pot cumpara abonamente pe toate liniile urbane ale Ratb, printr-un SMS, continand litera A, la numarul 7456.

Abonamentul este valabil o zi, pana la ora 24. Clientul primeste confirmarea activarii abonamentului intr-un interval de 15–30 de secunde, printr-un mesaj primit pe telefonul sau mobil.

Pentru a beneficia de acest abonament este necesar sa platiti 1,75 euro fara TVA, echivaland cu pretul titlului de catatorie, conform comunicatului oferit de companie. Facand un mic calcul, 1,75 euro reprezinta aproape 10 lei cu TVA, pe cand pretul unui abonament de o zi achizitionat de la ghiseele specifice RATB costa doar 8 lei.

Suma aceasta, de 1, 75 euro, va aparea in factura de servicii Digi, in cazul in care exista un abonament pentru Digi Mobil si va fi retinuta din credit daca aveti cartele Digi preplatite.

Odata ce plata a fost confirmata, abonatul Digi Mobil primeste un cod de control alocat titlului de calatorie achizitionat, cod ce poate fi prezentat ca si dovada de plata a calatoriei.

Acest abonament pentru RATB, achizitionat prin sms, contine calatorii exclusive in aceasta retea, nu si in Metrorex.