Clientii RCS & RDS pot plati facturile si prin terminalele PayPoint, in peste 7300 magazine din tara

18

Incepand cu aceasta luna, facturile emise de RCS & RDS pot fi platite si prin sistemele de plata PayPoint, in peste 7.300 magazine din tara.

“Aceasta modalitate de plata este la indemana pentru foarte multi dintre abonatii nostri, si in mod special pentru cei aflati in zone cu acces redus la alte sisteme de plata, bancare sau de alt tip. Economisesti timp si bani atunci cand poti sa platesti factura la magazinul unde iti faci in mod regulat cumparaturile sau la un magazin aflat foarte aproape de casa ta! Ne bucuram ca putem oferi aceasta noua facilitate clientilor nostri”, a declarat Serghei Bulgac, Vicepresedinte Financiar RCS & RDS.

Operatorul telecom extinde astfel multiplele modalitati de plata a facturii puse la dispozitia clientilor. Abonatii Digi pot plati in acest moment facturile: in punctele de prezenta RCS & RDS – in numerar si cu cardul la ghiseele, ATM-urile si bancomatele bancilor partenere – numerar si card online: fie direct pe site-ul companiei, www.rcs-rds.ro sau in contul de client, www.rcs-rds.ro/contulmeu, fie prin sistemele de internet banking ale bancilor partenere operatorului. in acest moment, RCS & RDS are parteneriate cu: Alpha Bank, Bancpost, Banca Comerciala Carpatica, Banca Comerciala Romana (BCR), Banca Transilvania (BT), BRD – Groupe Société Générale, CEC Bank, Credit Coop, Citybank, ING Bank, Raiffeisen Bank, RBS Romania, UniKasa, UniCredit tiriac Bank, Piraeus Bank.