Clientii Cartelei MTV Mobile primesc mai mult trafic de date cu noua extraoptiune MTV 7x

  17

  Tinerii comunica si distribuie permanent experientele lor prin mesaje, fotografii sau clipuri cu prietenii si familia, utilizand smartphone-ul si internetul mobil.

   

  Astfel, COSMOTE Romania vine in intampinarea preferintelor lor, oferindu-le un raport calitate – pret sporit prin noua extraoptiune MTV 7x, disponibila pentru clientii noi si existenti ai Cartelei MTV Mobile powered by COSMOTE. Pentru doar 5 euro credit, utilizatorii au disponibila o gama larga de beneficii pentru a explora mai mult, avand access nelimitat la continut exclusiv alaturi de experienta MTV.

   

  Noua extraoptiune MTV 7x ofera minute si SMS-uri nelimitate cu ceilalti utilizatori ai Cartelei MTV Mobile, 120 minute nationale/internationale sau SMS-uri nationale, 2.000 de minute si SMS-uri catre COSMOTE si Romtelecom si 350 MB trafic de date. Minutele internationale pot fi utilizate catre retele fixe si mobile din Statele Unite ale Americii, Canada si Israel si retele fixe din Uniunea Europeana.

   

  Mai mult, noua extraoptiune include, de asemenea, acces gratuit la aplicatia MTV Under the Thumb si promotional trafic de date gratuit pentru streaming-ul continutului video din aplicatie, 500 de ore de Video on Demand pentru productiile MTV si acces la 2 canale cu continut liniar, MTV Hits si MTV Dance.

   

  Clientii care au nevoie de mai multe beneficii pentru a comunica cu cei dragi pot alege una dintre cele 3 add-on-uri, sau pe toate, fiecare disponibila pentru 1 euro credit. Utilizatorii pot opta intre On Top 120, ce ofera 120 minute nationale/internationale sau SMS-uri nationale, On Top 2000, cu 2.000 minute/SMS-uri catre COSMOTE sau minute catre Rotelecom, si On Top 350, cu 350 MB trafic de date, in functie de nevoile fiecarui utilizator.

   

  Clientii care activeaza extraoptiunea MTV 7x se pot inscrie la concursul Thumbs Up for Malta si pot castiga unul dintre cele 7 bilete VIP, cu toate costurile incluse, la Isle of Malta: o excursie all-inclusive de 3 zile, cheltuieli de transport si cazare de lux.Petrecerea va avea loc in Malta, pe 25 iunie, cu artisti international in line-up si peste 50.000 de participanti asteptati in fiecare an. Mai multe detalii despre concurs sunt disponibile aici.

   

  Oferta promotionala este disponibila pana pe 30 iunie 2014. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.cosmote.ro si www.mtvmobile.ro.

  ***

   

  COSMOTE Romania avea aproximativ 6 milioane de clienti la 31 martie 2014. Lansata in 2005, COSMOTE Romania a inregistrat cea mai rapida dezvoltare a retelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. In mai putin de cinci ani, COSMOTE Romania si-a depasit competitorii in ceea ce priveste reteaua de acoperire nationala. In prezent, COSMOTE Romania ofera acoperire pentru 99% din populatie si 90% din teritoriu. COSMOTE Romania este divizia locala a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsa prezenta in sud-estul Europei, care are o baza de 15,5 milioane de clienti. Pentru mai multe informatii vizitati www.cosmote.ro.