Cleverbug creeaza felicitari personalizate folosind fotografii de pe Facebook

22

In caz ca nu ati observat pana acum, Facebook joaca un rol vital in a ne aminti zilele de nastere ale prietenilor nostri.  Pentru toti utilizatorii retelei de socializare, care pana acum erau nemultumiti de modul impersonal in care isi puteau felicita prietenii sau familia cu ocazia zilei de nastere, avem o veste care i-ar putea bucura.

Cleverbug a lansat saptamana aceasta o aplicatie pentru iOS care permite utilizatorilor sa creeze si sa trimita felicitari personalizate prietenilor cu care sunt interconectati pe Facebook. Aplicatia construita pentru Facebook foloseste algoritmi “inteligenti” care permit selectarea de fotografii relevante si de design, utilizatorul putand edita sau rearanja fotografiile dupa bunul plac.

Noutatea adusa de Cleverbug nu este personalizarea felicitarilor cu fotografii de pe Facebook, nefiind prima aplicatie care ofera aceasta optiune, ci posibilitatea expedierii acestora prin posta. Aplicatia este axata in principal pe felicitari de zile de nastere dar si pe felicitari de Ziua Indragostitilor, o sarbatoare ce a inceput a fi celebrata global, aplicatia urmand a fi imbogatita cu timpul cu noi modele si pentru alte genuri de evenimente.

Produsul finit este printat in maxim 24 de ore si trimis destinatarului oriunde in lume la un cost de 3 dolari fara taxe postale.  Cleverbug ofera posibilitatea tuturor utilizatorilor de Facebook de a incerca serviciul, prima felicitare fiind gratuita.

Reprezentantii companiei spun ca ideea unei aplicatii de acest gen le-a venit vazand statisticile pe anul trecut pentru achizitiile de felicitari, jumatate dintre acestea fiind initiate de pe telefonul mobil.

Sursa:  The Next Web