Cine este primul ONG romanesc care foloseste solutiile cloud Ymens?

38

Primul ONG romanesc care utilizeaza serviciile cloud Ymens este Asociatia Romana de Interventie in Situatii de Urgenta (ARISU).  Tehnologia cloud ofera mobilitate si usurinta in organizarea managementului proiectelor.

Fiecare poate sa lucreze acum, de acasa sau de la birou, fara niciun fel de problema. Faptul ca ai la un click distanta un modul de task-uri, o baza de date cu voluntari sau un modul de legislatie, inseamna enorm pentru ONG”, a declarat Nicolae Stavre, presedinte Arisu, intr-un conferinta de presa.

Paleta de aplicatii Ymens folosita de ARISU include solutiile Index, pentru gestionarea documentelor, Intranet – reteaua interna, Facturator, Planificator, Legis, Car Fleet si Videoconf, ce sunt folosite de catre zece persoane. Potrivit reprezentantilor asociatiei, cele sapte solutii Ymens au reprezentat un salt urias ce s-a reflectat in activitatea organizatiei imediat dupa implementare.

 

Nicolae StavrePotrivit lui Stavre, cea mai mare problema a unei organizatii care se bazeaza pe voluntari este mobilitatea. Sedintele sunt greu de organizat pentru ca fiecare are un job stabil, iar sediile sunt greu de intretinut, nefiind rentabile pentru cateva intalniri pe saptamana.

Aici a intervenit Ymens, care ne-a scos din impas. Pentru ONG-ul nostru, Ymens este un liant, o platform de comunicare eficienta, care face ca proiectele noastre sa prinda viata”, a mai spus acesta.

In ceea ce priveste costurile, presedintele ARISU estimeaza ca a economisit cel putin cateva mii de euro. Printer altele, a disparut nevoia de a cumpara laptopuri pentru toate persoanele din management si nu mai este nevoie de licente.

Ymens pune la dispozitie solutiile cloud, care se adreseaza organizatiilor mici si mijlocii. Pana in prezent, exista peste 5.000 de utilizatori din toate domeniile de activitate, ce folosesc aceasta tehnologie.

Solutiile noastre sunt accesibile si raspund nevoilor organizatiilor mici si mijlocii. Ne bucuram ca ARISU a ales sa lucreze pe platforma Ymens si este un bun exemplu ca solutiile cloud se adresseaza oricarui tip de organizatie, fie ea companie sau asociatie non-profit”, a comentat Calin Butunoi, general manager Ymens.