Cine au fost actorii din spatele mastilor Star Wars [video]

33

Acesta nu este un documentar despre Star Wars. Elstree 1976 este un documentar despre vietile a 10 dintre mastile nememorate din Star Wars, acele roluri mici care au luat parte la crearea istoriei Star Wars.

 

De la omul ascuns in costumul unui raufacator iconic in istoria filmului, la personaje scoase din montajul final al filmului, Elstree 1976 este un portret care spune povestea acestora si care exploreaza comunitatea de fani pe care aceste personaje au creat-o.

 

Regizorul de documentare, Jon Spira, impreuna cu o mica echipa de producatori de film au lansat o propunere pe Kickstarter, acest documentar care se poate dezvolta in ceva mai mare daca isi indeplineste obiectivul de a strange 30.000 de euro, pana acum, in 55 de zile, reusind sa adune aproximativ 9000 de euro. Documentarul va fi lansat in online si in format fizic, pentru a atrage atentia industriei cinematografice.

 

Initial, Elstree 1976 trebuia sa se numeasca Masks & Helmets, iar scopul proiectului este sa introduca audientei fetele si oamenii care au jucat in filmul inceput in 1976 intr-o suburbie din Londra, ajungand parte dintr-o istorie ce nu va fi uitata niciodata.

 

 

Πηγή: theverge