Cinci noi compacte PowerShot si IXUS de la Canon

    11

    Canon planuieste sa isi mentina pozitia pe piata camerelor foto compacte si a dezvaluit cinci noi aparate din aceasta categorie.

    PowerShot N este un model dedicat utilizatorilor ce au renuntat de mult la Photoshop si incearca sa ii dezvete de naravul Instagramului. Camera este ticsita cu efecte ce pot fi aplicate fotografiilor si este echipata cu WiFi pentru a posta imaginile si clipurile video, cat sunt calde, pe Facebook si YouTube. Aparatul poate captura imagini de pana la 12,1 megapixeli, video 1080p si este asteptat in Aprilie la pretul de 270 de lire.

    Pentru buzunarele dezarmate, Canon propune o serie de compacte PowerShot si IXUS cu preturi ce se incadreaza in intervalul 100-160 de lire, toate cu senzor de 16 megapixeli (MP). Cea mai scumpa dintre ele, IXUS 140, va costa 160GBP, dispune de WiFi, zoom optic 8x si va fi disponibila la sfarsitul lunii Februarie. Celelalte trei modele pregatite pentru 2013 sunt PowerShot A3500, A2600, si A1400 modele fara prea mult soft aditional, care sa atarne la pret.

    Sursa: stuff.tv