Cicret este bratara care iti proiecteaza pe piele interfata smartphone-ului [video]

153

Terenul dispozitivelor purtabile se extinde, iar inovatia are loc in acest domeniu. De data asta, este vorba de un prototip de bratara inteligenta care seamana cu un dispozitiv de monitorizare fitness obisnuit, insa care iti proiecteaza ecranul telefonului pe antebrat.

 

Dispozitivul se numeste Cicret Bracelet si vine cu aceleasi functii ca alte bratari fitness, insa cei opt senzori de proximitate cu care este dotata proiecteaza interfata Android-ului tau pe antebrat, iti permit sa operezi telefonul din cada, direct de pe piele. Pe langa asta, Cicret vine cu accelerometru, cu monitor de vibrare, cu LED pentru notificari si se conecteaza la smartphone prin WiFi, Bluetooth si microUSB.

 

cicret_app_site_desktop cicret_bracelet_desktop

 

Cicret Bracelet este inca in curs de perfectionare, urmand sa se lanseze in cel putin un an, in variantele de 16GB sau 32GB, incepand cu pretul de 400$, insa deocamdata echipa strange fonduri pentru finalizarea produsului. Priviti clipul de mai jos pentru a vedea cum iti poti folosi telefonul direct de pe piele.

 

Πηγή: hiconsumption