Chromecast ajunge in topul vanzarilor de pe Amazon

32

Chromecast ajunge cel mai vandut produs din categoria electronicelor de pe Amazon. Acest lucru este suprinzator, mai ales ca Chromecast se afla inca in perioada “preview mode”, ceea ce , conform Google, inseamna ca are, deocamdata, doar scop experimental.

Totusi, chiar daca Chromecast nu a iesit din stadiul de prototip, servicii ca Hulu si Netflix au inclus deja in aplicatiile lor integrari care sa permita conexiunea la acest tip de dispozitiv. De altfel, se pare ca aceste integrari sunt foarte eficiente intrucat functioneaza bine atunci cand Hulu sau Netflix sunt conectate la Chromecast. Este doar o problema de timp pana cand Google Cast, tehnologia de sharing care sta la baza Chromecast, va ajunge ceva obisnuit. Deocamdata, Chromecast se vinde pe Amazon cu doar 35 de dolari.

De asemenea, nu trebuie uitat ca Google TV s-ar putea transforma curand in Android TV si, odata cu tehhologia Google Cast, dispozitive ca Chromecast si sisteme ca Android TV, compania nu va avea decat de castigat pe acest segment de piata.

 

Πηγή: TGDaily