Chrome OS beta primeste un nou launcher cu Google Now

20

Utilizatorii care ruleaza Chrome OS beta vor primi in curand spre testare o versiune care aduce o schimbare majora care inca nu este destul de stabila pentru a fi integrata intr-o versiune oficiala. Este vorba despre Chrome Launcher 2.0, care are mai degraba aspectul unui tab nou in browser si nu arata ca o noua fereastra cu aplicatii, asa cum se intampla in cazul versiunii actuale.

 

Chrome Launcher 2.0 include chiar si o bara de cautare si integrare Google Now care ii permite sa afiseze date despre intalniri, zboruri si altele, daca utilizatorii folosesc optiunea si pe un dispozitiv mobil. Si, pentru ca ramane totusi un launcher, va afisa si o lista de aplicatii are pot fi accesate la nevoie.

 

Pe langa acest launcher, noua versiune beta a Chrome OS va putea sa se adapteze automat la zona georafica in care este folosit (pentru a ajusta si ora afisata) si va putea sa dezarhiveze fisiere parolate. Google aduce si pentru acest sistem de operare Material Design, insa doar la nivelul pictogramelor, deocamdata. Daca vreti sa testati noua versiune beta trebuie sa migrati pe canalul beta din setari si sa asteptati ca actualizarea de sistem de operare sa ajunga pe dispozitiv.

 

Πηγή: Engadget