Chrome devine mai rapid si mai stabil in versiunea pentru iOS

321

Browserul Google Chrome este unul destul de celebru pentru sistemul de operare iOS, insa aceasta celebritate cu siguranta nu i se trage de la stabilitate sau de la viteza cu care functioneaza. De altfel, motorul de randare pe care il foloseste este mult in urma a ceea ce poate oferi Safari.

 

Totusi, Google vrea sa remedieze problemele, asa ca cea mai noua versiune Chrome pentru iOS este mai rapida si mai stabila si se apropie mai mult de performantele pe care le ofera Safari. Rapiditatea imbunatatita se observa mai ales in materie de JavaScript. In plus, rata de eroare e mult mai scazuta, ceea ce inseamna ca browserul are cu 70% mai putine sanse sa dea crash.

 

Si utilizatorii Chrome pentru desktop primesc o serie de actualizari. Astfel, a fost introdusa o noua extensie Data Saver care promite o experienta web mai buna in cazul in care conexiunea de internet este slaba. In plus, Chrome va pune pictogramele extensiilor chiar langa bara de adrese, astfel ca utilizatorii vor avea acces rapid daca vor sa le elimine.

 

Πηγή: Engadget