Chinezii de la Ulefone fac un smartphone dual-camera

48

Producătorul chinez Ulefone, care a devenit cunoscut și la noi cu un model ieftin care imita perfect iPhone, Ulefone Paris, acum pregătește un smartphone de top, cu cameră duală și dotări hardware impresionante. Vor să lanseze noul model la începutul lui 2017 pentru a atrage atenția pasionaților de tehnologie.

 

Între timp au mai avut câteva modele interesante, cum ar fi Metal, Power sau Future – cel cu ecran fără margini. Terminalele Ulefone sunt în zona 150 de dolari, dar au dotări care concurează orice smartphone de top.

 

Noul model aduce o cameră specială, cu lentile de mari dimensiuni care amintesc de set-up-ul HTC One X, dar sunt două lentile plasate pe partea din spate a telefonului, una sub cealaltă. Complet diferit de ceea ce oferă modelele dual camera de la marii jucători.

 

Nebunia cu două camere foto a început anul acesta cu LG G5, model urmat la scurt timp de Huawei P9, unde chinezii au colaborat cu Leica pentru optică și software. Apple a lansat apoi modelul iPhone 7 Plus cu o astfel de cameră, iar acum se spune că toate telefoanele din 2017 vor avea soluții similare. Sunt diferite scenarii, unele au o lentilă wide și una normală, altele au un senzor alb-negru și altul color, altele au zoom optic. Se pare că Ulefone va folosi două camere pentru a genera efectul de bokeh, special pentru camerele DSRL, pe care telefoanele nu-l prea puteau oferi. În plus, două lentile și doi senzori captează mai multă informație și permit diverse alte aplicații.

 

Mai știm despre următorul smartphone Ulefone Dual-Camera că va avea noul procesor Helio X25, un procesor cu 10 nuclee care va fi susținut de 6 GB de RAM. Se pare că anul viitor toate modelele de top aleg varianta cu 6GB de RAM.

Abia aștept să vedem și prețul noului model Ulefone.

Πηγή: GizChina