Chargerito, incarcatorul mobil care se potriveste la chei

18

Pentru a scapa de problemele create de bateriile dispozitivelor mobile, cel mai adesea purtam cu noi in buzunare sau in rucsac, incarcatoare, acumulatori de rezerva sau baterii externe care ocupa mult loc. Totusi, Chargerito vrea sa schimbe acest lucru si devine cel mai mic incarcator din lume.

 

Chargerito nu este un incarcator de baterie externa, ci un incarcator care se conecteaza la priza. In ciuda dimensiunii sale reduse de 2.1 x 1.3 inci (sucient de mic cat sa poata fi purtat la chei), incarcatorul poate incarca orice tip de dispozitiv fara sa fie nevoie de cabluri lungi si fara sa ocupe mult loc. Desigur, asta ar putea sa nu fie privita ca o problema, insa cu cat dispozitivele electronice devin mai mari cu atat acesta este un element care ar trebui luat in considerare.

 

Totusi, exista si cateva puncte negative. Desi compania care a creat Chargerito se lauda ca dispozitivul poate incarca si tablete, daca luam in considerare raportul dintre greutatea unei tablete si faptul ca incarcatorul este mic, e clar ca pot aparea probleme. De asemenea, si prizele care nu se afla asezate clasic in perete pot sa devina inutilizabile pentru Chargerito.

 

Deocamdata, incarcatorul Chargerito se afla doar in stadiul de concept, iar pentru productia sa la scara mai mare exista o campanie de strangere de fonduri pe KickStarter. Dupa incheierea acestei campanii, creatorii isi propun sa vanda Chargerito cu un pret de 39 de dolari bucata.

 

Iata si un material video care prezinta Chargerito:

 

Chargerito Crowd Funding from Chargerito on Vimeo.

 

Πηγή: Slashgear