Challenge Up! – Cisco, Deutsche Telekom si Intel anunta un program pentru start-up-uri

14

In cadrul MWC 2015, Cisco, Deutsche Telekom si Intel au anuntat Challenge Up!, un program comun pentru start-up-urile din domeniul Internet of Things (IoT) din regiunea Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA). Programul are ca scop sprijinirea companiilor din domeniul IoT aflate la inceput sa isi lanseze mai repede produsele pe piata, prin proiecte comune, mentoring sau networking.

 

Companiile selectate vor primi investitii si suport pentru comercializarea proiectelor sau serviciilor lor pe piata globala. Challenge Up! este creat pentru start-up-urile aflate abia la inceput, care dezvolta solutii pentru Internet of Things/Everything (IoT/IoE) si domenii conexe, inclusiv solutii inteligente (case, orase, energie inteligente, masini conectate, wearables, Industry 4.0), securitatea informatiei, big data, analiza, conectivitate si cloud computing.

 

Elemente cheie ale competitiei sunt Acceleration Week (care va avea loc in perioada 22 – 26 iunie 2015), care va fi sponsorizata de Cisco EIR, Intel Business Challenge Europe si hub:raum, si un program de incubare de 4 luni (din iulie pana in octombrie), care va avea loc in Cracovia, Berlin si Viena, sustinut de Cisco, Deutsche Telekom si Intel. Start-up-urile selectate vor participa gratuit la program si isi vor pastra proprietatea intelectuala.

 

“De-abia asteptam sa vedem idei creative pentru produse si servicii noi, pentru a imbunatati modul in care traim si colaboram. Prin oferirea accesului la resursele celor trei companii, ii ajutam pe participanti sa isi transforme ideile in solutii practice de succes”, a declarat unul dintre oficialii Intel.

 

Cei interesati pot aplica pana pe 25 mai la www.challengeup.eu.