CES Las Vegas 2013: ce aduce nou cel mai mare “show” de tehnologie

13

Renumitul targ de gadget-uri si tehnologie, Consumer Electronics Show, are loc saptamana aceasta, in Las Vegas, intre 8-11 ianuarie, unde peste 150.000 de vizitatori sunt asteptati.

Producatorii de electronice promit sa aduca dispozitive mai subtiri, mai performante, mai frumoase sau mai mari.

Aceasta este cea mai mare editie de pana acum, evenimentul desfasurandu-se pe 170.000 de metri patrati. Totodata, este si prima editie, unde Microsoft, dezvoltatorul Windows, nu este prezent, potrivit TheGuardian.

Acest lucru pune cumva sub semnul intrebarii relevanta marelui show, precum si a computerelor personale, care au fost detronate cu mult de smartphone-uri si tablete.

 

In editia din 2012, au fost expuse ultrabook-uri, laptop-uri si televizoare, care mai de care mai lucioase, mai subtiri si mai inteligente, dar impactul asupra cumparatorilor nu a fost foarte mare.

De asemenea, nici gigantii Apple, Amazon si Google nu vor participa la editia CES 2013. In schimb, marile companii asiatice, precum Samsung, LG, Huawey sau ZTE vor fi prezenti.

Cele mai laudabile produse pe care le aduce aceasta editie sunt televizoarele Ultra HD, o multime de aplicatii pentru smartphone-uri si tablete, automobile care se conduc singure etc., conform BBC.

Sursa foto: Ziarul financiar