CES 2015: Microsoft lanseaza versiuni aurii pentru Lumia 830 si Lumia 930

32

Evenimentul CES 2015 este deja pe sfarsite, dar noi produse au fost lansate in segmentul Windows Phone. Chiar daca Microsoft nu a lansat doua modele cu totul noi, compania a prezentat la eveniment doua modele aurii ale smartphone-urilor Lumia 830 si Lumia 930.

 

Atat corpurile lui Lumia 830 cat si 930 pot fi achizitionate in variante de alb si negru, dar rama care inconjoara smartphone-urile este aurie. Varianta cu corp negru si rama aurie a Lumia 930 va fi disponibila prima si va fi pusa in vanzare saptamana asta, urmand ca varianta cu corp alb sa fie pusa in vanzare la sfarsitul lui ianuarie. Versiunile cu rama aurie a Lumia 830 vor incepe sa fie comercializate candva in luna februarie.

 

Vestea proasta este ca Microsoft nu a anuntat ca va lansa aceste modele si in Statele Unite, ceea ce inseamna ca americanii nu vor avea acces la ele. Totusi, versiunile cu rama aurie ale smartphone-urilor Lumia 830 si Lumia 930 vor fi disponibile in Europa, Asia-Pacific, Orientul Mijlociu si China. Pe langa aceste tari, editia aurie a Lumia 830 se va mai vinde in Africa si India.

 

Deocamdata, compania producatoare nu a oferit niciun fel de detaliu legat de pretul de vanzare, pentru niciunul dintre modelele precizate.

 

Πηγή: PocketNow