Cererile pentru iPad mini cu display Retina ating 4 milioane in noiembrie, spun producatorii taiwanezi

16

Pe masura ce piedicile din lantul de productie a componentelor pentru tableta iPad mini cu display Retina au fost inlaturate, Apple a crescut cererile catre producatori. Astfel, s-a ajuns la aproape 4 milioane de dispozitive, potrivit datelor oferite de linia de productie din Taiwan.

 

“In prezent, comenzile Apple pentru iPad mini cu display Retina au depasit deja cererile pe care le-a inregistrat prima generatie iPad”, au declarat sursele. In ceea ce priveste iPad Air, deoarece lantul de productie a avut mai mult timp de pregatire, acest model detine stocuri mai putin fluctuante comparativ cu cele pe care le-au detinul modelele anterioare Apple la lansare.

 

“Lipsa de ecrane Retina a fost principalul motiv pentru care iPad mini a beneficiat de un stoc slab, mai ales ca producerea de display-uri de 7 inci este mai complicata decat producerea de display-uri de 9.7 inci”, au explicat producatorii taiwanezi.

 

Din cauza problemelor detaliate mai sus, iPad mini cu display Retina a devenit disponibil in magazine abia la jumatatea lunii noiembrie.

 

Πηγή: Digitimes