Cele mai populare cautari ale romanilor pe Google in 2014

45

Google publica lista celor mai populare cautari realizate de catre romani pe motorul de cautare de-a lungul anului 2014 si ofera o perspectiva asupra celor mai importante evenimente ale anului si trendurilor, pe baza cautarilor realizate in Romania.

 

In categoria cele mai populare cautari topul este alcatuit din Simona Halep, iPhone 6, rezultate bacalaureat, Eurovision, Robin Williams, iar pe locul sase, alegerile prezidentiale. Cam asa a fost alcatuita si agenda mass-media.

 

Cele mai populare evenimente sportive cautate pe Google au fost World Cup, Wimbledon, Steaua-Dinamo, Romania-Ungaria, Roland Garros, urmata de Olimpiada de Iarna de la Sochi.

 

Cele mai populare persoane conform cautarilor introduse de romani in Google, sunt Simona Halep, Robin Williams, Conchita Wurst, Adrian Iovan, Bear Grylls si Klaus Iohannis. Traiasca mass-media!

 

In faza de documentare, romanii au mai cautat ce inseamna diaspora, ebola, epidurala, perhidrogul, oncologia, satelitul, metafizica, fabula, coronarografia si mucoviscidoza. De aici s-ar reflecta cel mai bine relatia pacient-doctor din Romania. Good guy Google iti sta mereu la dispozitie.

 

In ceea ce priveste filmele cautate, principalele sunt Nymphomaniac, Frozen, Maleficent, Interstellar, Dracula Untold si Divergent. Topul emisiunilor in cautarile romanilor pe Google sunt Romanii au talent, Vocea Romaniei, Masterchef, Next Star, Acces Direct si Un Show Pacatos. Cand nu ai televizor, faci tot posibilul sa te uiti la Un Show Pacatos.