Cele mai bune aplicatii pentru iPhone in aceasta saptamana

44

Mixta.pe

Va amintiti zilele cand tot ce aveai nevoie era un teanc de casete, un casetofon si diagrama pentru afisare, pentru a crea propriile voastre mixuri? Mixata.pe isi propune sa readuca acel sentiment nostalgic pe iPhone-ul dumneavoastra, oferindau-va o modalitate mult mai usoara sa va creati propriile mixuri si sa le impartasiti cu prietenii. Puteti face mixuri cu doua parti fiecare sa dispuna de 45 de minute. Aplicatia este gratuita si se poate gasi in App Store.

Four Chord

Four Chords

Daca incercarile de a invata chitara s-au incheiat in putin timp, noua aplicatie de chitara Four Chords te poate ajuta. Cu scopul de a atrage oameni care canta, si recunosc usor si rapid melodii, Four Chords a avut o serie intreaga de melodii cunoscute rearanjate de catre profesionistii de muzica printr-o simpla mana de acorduri. Ele apar sub forma de negative si necesita cantate, mai ales ca te sustin si versurile date  de aplicatie, tot ce trebuie sa faci este sa simti melodia si sa o canti. Aplicatia este gratuita in App Store.

FreeSkate Xtreme

FreeSkate Xtreme

FreeSkate Xtreme va ofera aceeasi mecanica de alergare continua, facuta populara de jocuri precum Temple Run, doar ca acum purtati role. Controalele de miscare va permita sa orientati patinele dumneavoastra in calea monedelor de colectie prin inclinarea telefonului, iar saritura peste obstacole prin ridicarea telefonului. Asta nu e tot, folosind camerei foto a telefonului ca un senzor de mi?care in urmarirea jocului, aceasta va permite sa va deplasati capul pentru a va orienta, in anumite parti ale jocului. Aplicatia costa 0.69 euro si se poate achizitiona din App Store.

Duolingo

Duolingo

Daca ideea de a invata o limba straina va duce cu  gandu catre listele lungi de vocabular si terminatiile verbelor, Duolingo va face sa va schimbati parerea. Nu numai ca este gratuit dar va ajuta sa invatati o limba straina in mod distractiv, interactiv si util. Cursurile sunt oferite in prezent in spaniola, franceza, germanasi portugheza.

Bastion

Bastion

Acest premiat RPG pentru iPad este acum disponibil pentru posesorii de iPhone si ofera aceeasi ilustratie pictata manual, coloana sonora extrem de apreciata si fantezia a 40 de teme, medii plutitoare in timp ce incerci sa ajungi la partea de jos a calamitatii, un eveniment catastrofal care a distrus lumea in bucati plutitoare, descoperim tot felul de inamici in acest proces.Aplicatia are pretul e 2,99 euro si se poate gasi in App Store.