Cel mai tare accesoriu inutil pentru tableta: robotelul japonez care curata ecranul

31

Producatorul japonez de jucarii Takara Tomy a prezentat Auto Mee S, un robotel a carui unica indeletnicire este curatarea ecranelor de tablete sau smartphone-uri. Stiu, majoritatea facem asta ajutandu-ne de tricou, pantaloni sau camasa. Insa pentru iubitorii de gadgeturi, un dispozitiv specializat nu strica. 

Partea interesanta la Auto Mee S este faptul ca lucreaza autonom. Il pui pe ecran si nu pleaca de acolo, deoarece are senzori care detecteaza automat marginile. Dispozitivul curata cu ajutorul a doua mici lavete care se rotesc. 

Robotelul, disponibil in culorile alb, roz, portocaliu si albastru, are un diametru de doar 7 cm, functioneaza cu o singura baterie AA si curata complet ecranul unei tablete in opt minute. Ecranul unui smartphone este curatat in patru minute. Auto Mee S costa circa 17 dolari. 

aspirator

Nu este prima data cand compania japoneza lanseaza un dispozitiv, practic inutil. In 1986, Takara Tomy a lansat un mic aspirator autonom, SO-G sau Dustbot. Acesta nu facea cine stie ce treaba, in lipsa puterii, insa s-a vandut bine pentru ca arata hazliu si reprezenta o noutate absoluta.