Cel mai nou laptop de gaming de la MSI incorporeaza o tastatura mecanica

  12

  Atunci cand utilizatorii folosesc un laptop pentru gaming inseamna ca trebuie sa faca ceva compromisuri, inclusiv in ceea ce priveste tastatura. De cele mai multe ori, tastaturile laptopurilor de gaming au tastaturi plate care nu se compara cu experienta pe care o ofera tastaturile de PC.

   

  Totusi, MSI ofera o alternativa prin laptopul GT80 Titan. Acesta este un dispozitiv cu ecran de 18 inci si incorporeaza o tastatura mecanica cu butoane Cherry Brown MX pe care multi entuziasti ai tehnologiei le apreciaza. Aceste butoane nu numai ca vor oferi o experienta mai placuta, dar vor functiona si mai bine in mijlocul bataliilor virtuale. Numpad-ul nu va primi acelasi tip de taste, insa este integrat in tastatura astfel incat sa ocupe cat mai putin loc.

   

  MSI nu a dat niciun fel de informatii legate de disponibilitatea acestui laptop, iar pretul si capabilitatile tehnice vor fi anuntate ulterior. Totusi, pe site-ul companiei va puteti inscrie adresa de e-mail pentru a primi vesti. Desigur, este de presupus ca laptopul va avea dotari de ultima generatie, dar si un pret pe masura, mai ales ca se vrea un inlocuitor al PC-ului pentru gameri.

   

  Πηγή: Engadget