Cei 5.000 de participanti ai Internet & Mobile World 2013 au parte de “Black Friday” si primesc consultanta gratuita

13

Participantii la Internet & Mobile World 2013 (IMWorld 2013), cel mai mare eveniment „business to business”, dedicat solutiilor digitale, mobile si de software din Romania, care se va desfasura miercuri si joi la Romexpo, vor beneficia de consultanta gratuita, de propriul “Black Friday”, de acces la softul special creat pentru networking, precum si de reduceri la traininguri de specialitate.

“Internet & Mobile World a fost creat pentru a raspunde la doua mari nevoi: know-how actualizat in domeniile cele mai dinamice ale momentului si facilitarea contactului nemijlocit intre cei mai importanti furnizori de solutii de business si potentialii beneficiari. Tocmai de aceea, am gandit si o serie de promotii si instrumente, care sa faciliteze interactiunea dintre participanti”, a declarat Cristian Hossu, Managing Partner al Universum Events, organizatorul IMWorld.

Astfel, cei 5.000 de participanti vor putea primi un audit gratuit de site din partea companiei WSI (standurile 61-62, pavilionul C2), in timp ce Padicode le va acorda consultanta gratuita pentru optimizarea conversiilor (standul 79, pavilionul C2). 

Mai departe, imediat dupa IMWorld, in noaptea de joi spre vineri, Content Speed (standul nr. 93) si partenerii sai activeaza “Black Friday”, prin care vizitatorii IMWorld (care au trecut si pe la standul in cauza) vor putea comanda online produse cu discount de 100% si cu o valoare totala de 20.000 de lei.

Mai mult decat atat, participantii vor putea accesa pe toata durata evenimentului aplicatia Connector, un soft special conceput pentru networking. “Prin intermediul aplicatiei online si al celei de mobil, special dezvoltate pentru eveniment, fiecare vizitator poate vedea cine sunt ceilalti vizitatori si poate trimite mesaje si invitatii la intalniri in cele doua zone de networking”, a mai spus Cristian Hossu. Aplicatia are filtre de selectie, create in functie de numele companiei, industrie, cifra de afaceri sau de nivelul decizional al persoanei/persoanelor in cauza.

De asemenea, vizitatorii IMWorld 2013 vor primi discount-uri de pana la 50% la o serie de training-uri si vor putea participa la o “vanatoare de comori”, organizata de Entersoft Romania (standul 45), in urma careia pot castiga mai multe premii si beneficia de networking dinamic.

Totodata, la IMWorld 2013, cei interesati vor putea testa in “Future Corner” cele mai moderne tehnologii, printre care se numara si Google Glass, Leap Motion, Oculus Rift sau Samsung Galaxy Gear SmartWatch.

Tot evenimentul se va desfasura intr-un decor avangardist, semnat de Hansen Office Design – creatori de spatii de lucru  nonconformist – si BUCHAREST DESIGN CENTER – platforma de promovare a designerilor romani de produs in relatie cu publicul intern si cu pietele externe – care utilizeaza materiale si tehnologii sustenabile. Designul de obiect va fi pus in evidenta si prin lucrari propuse de birourile de design si arhitectura Laboratorul de Arhitectura si ZEST Collective.

Designul asistat de calculator este expus la IMWorld printr-o serie de instalatii aflate la limita dintre arta si tehnologie, care au fost realizate de participantii la workshopurile scolii de design computational Parametrica [digi fab school].

Accesul la IMWorld se face pe baza de inregistrare prealabila, iar biletele pot fi procurate online pana pe data de 8 octombrie 2013, accesand www.imworld.ro.