Ceasurile Pebble Time 2 şi Core nu vor mai fi lansate, dacă Fitbit va prelua Pebble

29

Cei de la Bloomberg revin cu noi informaţii legate despre posibila preluare a Pebble, de către cei de la Fitbit, iar lucrurile încep să se lege. Agenţia americană anunţă că tranzacţia se va încheia undeva la mai puţin de 40 de milioane de dolari, în linie cu speculaţiile vehiculate anterior.

 

Din păcate pentru fanii ceasurilor Pebble, Bloomberg mai notează că preluarea ar putea avea efect imediat, iar modelele Time 2 şi Core de la Pebble, care ar fi urmat să ajungă pe piaţă în perioada următoare, ar putea să nu mai ajungă deloc în magazine.

Fitbit este interesată de activele software ale celor de la Pebble şi nu ar fi interesaţi să continue lansarea de produse sub brandul primei companii care a lansat pe piaţă un smartwatch. Acest lucru este destul de clar, pentru că Fitbit ar fi trimis oferte de muncă pentru inginerii software de la Pebble şi nu s-a auzit nimic de ceilalţi angajaţi. Se pare că pentru aceştia ar fi pregătit nişte pachete compensatorii. De asemenea, despre cei care acceptă prelungirea contractelor, dar ca angajaţi ai Fitbit, vor fi transferaţi la sediul central al companiei din San Francisco.

Este destul de clar planul celor de la Fitbit. Sunt dispuşi să preia Pebble, dar pe bani puţini şi fără planuri de viitor pentru brandul producătorului de ceasuri.

 

Πηγή: ENGADGET