Ceasul inteligent Samsung Galaxy Gear acum compatibil cu Galaxy S4 si alte dispozitive

33

Samsung a confirmat oficial ca a extins compatibilitatea ceasului inteliget Galaxy Gear. Astfel, acum dispozitivul este compatibil si cu alte opt modele de smartphone-uri ceva mai vechi.

Initial, ceasul inteligent Galaxy Gear era compatibil doar cu phableta Galaxy Note 3, iar acest lucru a nemultumit o serie de utilizatori care erau interesati sa achizitioneze Galaxy Gear. Pentru a remedia aceasta situatie, Samsung a anuntat ca ceasul inteligent este acum compatibil cu smarphone-urile Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy SIII si cu Galaxy Note 2. Pentru a putea functiona cu Galaxy Gear, aceste dispozitive trebuie sa faca un update catre sistemul de operare Android 4.3.

In plus, compania a adaugat si cateva versiuni mai vechi ale smartphone-ului S4 la lista de dispozitive compatibile. Astfel, Galaxy S4 Active, Galaxy S4 mini si Galaxy S4 Zoom sunt si ele compatibile Galaxy Gear, precum si ambele versiuni (5.8, 6.3) ale Galaxy Mega.

Samsung sustine ca aceste smartphone-uri vor primi actualizarea catre sistemul de operare Android 4.3 pe parcursul lunii octombrie. Deocamdata, compania nu a oferit informatii cu privire la o posibila extindere a compatibilitatii Galaxy Gear si la alte dispozitive pe viitor.

 

Πηγή: Slashgear