Ceasul inteligent Moto 360 va fi lansat in iulie si va costa 249 de euro

25

Ceasul inteligent Moto 360 a fost prezentat pentru prima data in luna martie, in aceeasi zi in care Google a lansat sistemul de operare Android Wear (special creat pentru dispozitive care se pot purta, cum este un smartwatch). Moto 360 este primul ceas inteligent al unui producator important care este echipat cu un ecran rotund si este, probabil, cel mai aratos de pe piata.

 

Compania nu a oferit niciun fel de detalii cu privire la specificatiile tehnice ale dispozitivului, insa designun cuprinde un cadran rotund, cu un singur buton. Evenimentul Google I/O va avea loc pe data de 25 iunie, asa ca este de asteptat ca Motorola sa dea detalii atunci. Informatiile aparute pe internet sugereaza ca Moto 360 ar putea avea un pret de vanzare de 249 de euro si s-ar putea lansa in luna iulie. Ceasul inteligent de la Motorola va fi similar Gear 2 produs de Samsung cu sistem de operare Tizen, insa Moto 360 nu va putea surprinde fotografii sau initia apeluri. Totusi, s-ar putea ca smartwatch-ul Motorola sa fie ceva mai capabil intrucat va putea interactiona cu sistemul de operare Android si cu serviciile Google Now. In plus, si design-ul este unul mai atractiv decat cel al Gear 2.

 

Tot in categoria ceasurilor inteligente, LG a anuntat recent LG G Watch. Acest dispozitiv se va lansa in luna iunie si va costa 199 de euro.

 

Πηγή: GSM Arena