Ceasul inteligent Lenovo Magic View vine cu o inovatie pentru industrie

29

Majoritatea ceasurilor au un ecran tactil care, pe langa faptul ca afiseaza ora, afiseaza si notificarile pe care utilizatorul le primeste pe smartphone. Cei de la Lenovo, insa, au prezentat un concept de ceas inteligent numit Lenovo Magic care isi doreste sa inoveze in acest sens.

 

Problema pe care o rezolva, de fapt, conceptul de ceas este cea a ecranului mic. Tocmai de aceea, exista un display secundar amplasat pe cureaua ceasului care pare doar un element estetic pana cand utilizatorul il apropie de ochi. In acel moment, pe display-ul secundar va fi afisata o imagine de 20 de ori mai mare decat cea prezenta pe ecranul principal al ceasului. Compania a dezvaluit ca acest lucru a fost posibil printr-o reflexie optica si ca facilitatea poate fi folosita de catre utilizatori pentru a studia detalii de pe harti, pentru a vizualiza fotografii sau chiar materiale video.

 

Prototipul a fost prezentat in cadrul evenimentului Tech World care are loc la Beijing. Iata materialul video care detaliaza smartwatch-ul Lenovo Magic View:

 

 

Πηγή: Engadget