Ceasul inteligent Galaxy Gear primeste Tizen si isi schimba numele in Gear

17

Samsung a lansat un update pentru versiunea originala a Galaxy Gear. Actualizarea converteste sistemul de operare din Android in Tizen, insa aduce putine schimbari la nivelul interfatei ceea ce inseamna o trecere mai usoara pentru utilizatori.

 

Ce aduce update-ul in plus este un player audio independent, astfel ca utilizatorii nu vor mai avea nevoie si de telefon atunci cand poarta ceasul si vor sa asculte muzica. In plus, autonomia bateriei va fi imbunatatita, intrucat Tizen solicita mai putin partile hardware decat o facea sistemul de operare Android.

 

Pentru a avea acces la actualizarea de software, utilizatorii trebuie sa conecteze Galaxy Gear la PC si sa foloseasca software-ul Kies. Update-ul va sterge toate datele din ceasul inteligent, asadar este recomandata crearea unui backup pentru acestea pentru a nu pierde informatii importante.

 

Dupa ce actualizarea a fost facuta, utilizatorii vor trebui sa isi sincronizeze din nou ceasul cu smartphone-ul. Schimbarea de sistem va face smartphone-ul sa nu mai recunoasca ceasul, daca nu se face o sincronizare noua.

 

Πηγή: GSM Arena