Cea mai recenta tableta quad-core de la HP costa mai putin de 100 de dolari

25

Segmentul de piata al tabletelor high-end devine din ce in ce mai aglomerat cu fiecare lansare noua de produs, dar inca mai exista loc pentru tablete care sa fie mai usor accesibile. HP a lansat recent tableta HP 7 Plus care in Statele Unite se vinde cu 99.99 dolari. Compania nu a facut un eveniment care sa atraga atentia. De altfel, HP este si cunoscuta pentru faptul ca lanseaza in liniste tablete ieftine, asa cum a fost si HP 8.

 

Tableta HP 7 Plus incorporeaza un procesor quad-core de 1 GHz si un ecran de 7 inci care ofera o rezolutie de 1024 x 600 pixeli. Memoria RAM este de 1 GB, iar capacitatea de stocare de 8 GB, insa se poate extinde prin intermediul unui card microSD. HP 7 Plus este echipata cu o camera foto de 2 megapixeli si o camera frontala de 0.3 megapixeli. Bateria care alimenteaza tableta are o capacitate de 2.800 mAh, iar sistemul de operare este Android 4.2.2 Jelly Bean.

 

Utilizatorii care cumpara tableta HP7 Plus direct de pe site-ul companiei vor primi suplimentar 25 de GB spatiu de stocare cloud gratuit in Box si software-ul Kingston Office. Desigur, HP 7 Plus nu este o tableta de ultima generatie, dar, tinand cont ca are un pret sub 100 de dolari, este mult mai convenabila decat multe dispozitive de pe piata la acelasi pret.

 

Pentru cei care nu cauta calitate a display-ului ca cea a iPad Air si nici putere de procesare pura ca in cazul Surface Pro 3, HP 7 Plus pare sa fie alegerea corecta.

 

Πηγή: BGR