Cea mai noua versiune Whatsapp pentru Android sugereaza ca urmeaza introducerea posibilitatii de apeluri voce

28

Whatsapp este o aplicatie de mesagerie fantastic de populara printre utilizatorii de smartphone-uri, indiferent de platforma. Serviciul este atat de popular incat, in acest an a fost cumparat de Facebook pentru 19 miliarde de dolari.

 

Totusi, chiar daca Whatsapp este ideal pentru trimiterea de mesaje scrise, exista momente cand unii dintre utilizatori ar prefera sa ia legatura in mod mai direct cu cei care vorbesc. O optiune de efectuare de apeluri voce este asteptata de ceva vreme deja, iar indicii care sugereaza introducerea au aparut de luna trecuta. Cea mai noua versiune a aplicatiei Whatsapp pentru Android pare, insa, sa dea cele mai multe sperante, pentru ca aplicatia are si un framework pentru apeluri voce.

 

Optiunea nu este inca activa, dar informatii introduse in APK-ul aplicatiei ofera destul de multe indicii despre cum va arata interfata si care sunt principalele functionalitati. Ecranele de notificari si istoric sunt destul de standard pentru Android si s-ar putea sa existe si posibilitatea de inregistrare a apelului efectuat. Se pare ca functionalitatea care permite apelurile voce va fi separata de conversatiile prin mesaje scrise, insa nu exista niciun fel de date clare in acest sens.

 

Cu siguranta totul reprezinta un progres semnificativ, dar nu este clar cand va fi introdusa optiunea de efectuare a apelurilor voce. Exista zvonuri care sustin ca versiunea care permite aceasta functionalitate se afla deja in teste in cadrul companiei, dar si perioada de testare ar putea dura luni de zile. Cel mai probabil, Whatsapp va anunta oficial o data de lansare, cand introducerea acestei optiuni va fi pe ultima suta de metri.

 

Πηγή: PocketNow