Cea mai noua versiune a software-ului Pebble beta adauga suport pentru notificarile Android Wear

21

Utilizatorii care intentioneaza sa cumpere un ceas inteligent sunt pusi in fata unei decizii legata de sistemul de operare – sa aleaga un gadget cu Android Wear sau nu? Desigur, decizia nu este legata doar de acest aspect, dar faptul ca Android Wear are suport pe mai multe gadget-uri este un punct in plus.

 

Desigur, si Samsung are ceasuri inteligente interesante, insa acestea nu pot fi folosite decat sincronizate cu smartphone-urile produse de companie. Si Pebble este o alternativa, dar se ridica intrebarea daca dezvoltatorii s-au gandit la o extindere. Cel mai nou update al aplicatiei companion Pebble Android aduce suportul notificarilor Android Wear pe smartwatch-uri.

 

Deocamdata, software-ul care ofera aceasta facilitate se afla in varianta beta, versiunea 2.3, iar aplicatia de pe Pebble va fi capabila sa afiseze notificarile din aplicatiile Android Wear direct pe ecranul ceasului inteligent. De acolo, utilizatorul poate decide daca sa le citeasca sau nu, similar cu ce se intampla in cazul utilizatorilor de ceasuri inteligente cu sistem de operare Android Wear.

 

Pe langa suportul Android Wear, exista si cateva remedieri la nivelul breselor de functionare, suport pentru actualizarile automate si compatibilitate cu versiuni mai vechi ale sistemului de operare Android, chiar pana la Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

 

Pentru ca actualizarea este o versiune beta a sistemului de operare, utilizatorii care doresc sa faca update trebuie sa se inregistreze ca testeri pentru a primi acces. Vestea buna este ca inregistrarea ca tester este un proces disponibil tuturor doritorilor.

 

Πηγή: PocketNow