Ce promite noul LG G Flex, smartphone-ul curbat ca o banana, cu sistem Android?

16

Primul telefon curbat de sus in jos, se pliaza pe forma fetei si reduce distanta dintre gura si microfon, pentru imbunatatirea calitatii vocii si sunetului. Totodata, forma se pliaza perfect si pe conturul sezutului, asta in cazul in care iti tii telefonul in buzunarul din spate al blugilor.

Pe langa compatibilitatea cu corpul tau, displayul curbat ofera experiente gen IMAX, astfel ca videoclipurile si jocurile video vor putea fi vazute dintr-un unghi mai confortabil. LG Flex nu are nici un buton pe margini, deci nu-ti vei inchide telefonul sau nu vei umbla accidental la volum. Este si primul smartphone al carui invelis plastic si elastic permite ”vindecarea” zgarieturior aparute in urma scoaterii si introducerii in buzunarul pantalonilor. In mai putin de un minut, aceste zgarieturi minore dispar, iar aspectul de nou al telefonului se pastreaza pentru mai mult timp.

Display-ul de 6 inch si 720p este cel mai mare display Plastic OLED produs special pentru smartphone-uri. Telefonul este super subtire (8.7 mm grosime), super usor (177 g greutate), cu subraturi din plastic, nu din sticla, permitand astfel linia curbata. Totodata, displayul POLED ofera o luminozitate mai puternica si culori definite mai precis datorita inserarii Real RGB, in care un pixel contine toti cei trei sub-pixeli, rosu, verde, albastru.

Camera foto din spate este de 13mp, cea din fata de 2.1mp, memoria este de 2GB RAM/ 32GB eMMC, opereaza cu sistem Android, are un procesor Snapdragon 800. Bateria este si ea curbata, pentru o mai buna stabilitate si eficienta, este foarte subtire, dar are o capacitate de 3,500mAh, suficient sa functioneze pentru mai mult de o zi.

LG G Flex calca pe urmele flagship-ului LG G2 si imprumuta de la acesta redarea sunetului Hi-Fi, in format 24bit/192kHz.

Caracteristica QTheater permite utilizatorilor sa acceseze rapid fotografii, videoclipuri si continutul YouTude direct din ecranul principal. Un efect de cortina trasa va aparea pe ecran daca deschizi aplicatiile amintite trasand cu doua degete butonul respectiv, de-a lungul suprafetei curbate. Ecranul mare permite impartirea ferestrelor in doua, pentru o mai mare eficienta, animatii diferite apar pe ecran cand telefonul este blocat, in functie de cum este tinut.

LG G Flex vine intr-o culoare argintie. Deocamdata, va fi disponibil Coreea, din noiembrie anul curent. In timp ce concurentul Samsung Galaxy Round, curbat de la stanga la dreapta, care se activeaza prin balansare, costa peste 1000$, LG Flex nu a anuntat nici un pret.

Πηγή: engadget