Ce ascunde Apple in interiorul noului iPhone 6S [video]

44

Editia de anul acesta a telefonului Apple, iPhone 6S, le ofera celor de la iFixit o noua oportunitate de a-si arata iscusinta.

 

Accesul in interiorul carcasei iPhone 6S se realizaeaza in aceeasi maniera: cu ajutorul unei surubelnite Pentalobe si ventuze. Atentia la detalii a celor de la Apple a fost inca o data apreciata, cele doua suruburi care prind ecranul de carcasa fiind asortate la culoarea carcasei.

 

Dezasamblarea lui iPhone 6S a confirmat capacitatea mai mica a acumulatorului (1715mAh), comparativ cu cea a modelului precedent (1810mAh), si a dezvaluit integrarea/locatia modulului Taptic. Volumul acumulatorului a fost redus pentru a crea spatiul necesar inserarii senzorilor de presiune, a motorului care confirma “inregistrarea click-ului” (Taptic engine) si a display-ului 3D Touch. Cel din urma cantareste 60g, cu 15g mai mult decat al lui iPhone 6, si este putin mai gros datorita condensatorilor suplimentari pentru 3D Touch.

 

In urma testului, iPhone 6S a primit nota 7 din 10. Telefonul a primit bile albe pentru modul de asamblare care permite inlocuirea ecranului si a bateriei fara a inlatura alte componente. A fost depunctat pentru alegerea suruburilor Pentalobe.

 

 

Πηγή: ifixit