Căştile AirPods ar putea ajunge, în sfârşit, în magazine

77

Anunţate în septembrie odată cu lansare noii generaţii de iPhone 7, pentru a oferi o alternativă pentru eliminarea mufei jack-audio de pe telefoanele Apple, căştile wireless AirPods au întârziat să ajungă în magazine, compania americană având probleme cu producţia lor la parametrii doriţi.

 

În luna octombrie, CEO-ul Apple a venit cu un nou termen, adică spre finalul lunii noiembrie, lucru care nu s-a întâmplat. Cei de la Phone Arena notează, însă, că noile căşti de la Apple ar putea ajunge, în sfârşit pe rafturi, în următoarele zile.

 

Potrivit unor informaţii scurse din divizia Apple Retail, apărut pe internet, căştile ar putea ajunge în următoarele zile în magazine, ceea ce ar fi un lucru foarte bun pentru Apple care ar prinde startul vânzărilor de cadouri cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

 

Se pare că AirPods va rămâne la 159 de dolari, deci la un preţ destul de piperat, dar Apple crede că va reuşi să vândă destul de multe unităţi, în condiţiile în care utilizatorii de iPhone 7, nu sunt foarte încântaţi de ideea de a folosi acelaşi port prin care-şi încarcă telefoanele să asculte şi muzică.

 

Πηγή: Phone Arena