Carcasa iPhone care tine loc si de baterie de rezerva

17

Augment este numele unei noi carcase combo (carcasa + baterie de rezerva) pentru iPhone pentru finantarea careia a inceput deja o campanie de strangere de fonduri pe Kickstarter. Spre deosebire de carcasele existente, Augment va ajuta utilizatorii sa isi mareasca autonomia bateriei, dar si sa aiba parte de protectie impotriva deteriorarii si propune o noua abordare – utilizatorii vor avea parte si de un design atractiv si de o baterie ultra-portabila externa pentru iPhone.

 

Cele doua parti din care este alcatuita carcasa sunt Augment Case si Augment Charge. Aceasta carcasa poate fi incarcata si poate mari autonomia bateriei cu pana la 60%. Pentru a intra in productia de masa, Augment are nevoie de 17.000 de dolari. Desi mai sunt 33 de zile pana cand se va inchide campania, proiectul a strans deja 6.000 de dolari. Cei interesati pot face donatii de 1 pana la 55 de dolari, iar cea mai ieftina carcasa va costa 45 de dolari, adica cu 30% mai putin decat pretul la care se va comercializa in mod obisnuit aceasta carcasa.

 

Daca utilizatorii vor dori sa cumpere cele doua componente separat, Augment Case va costa 20 de dolari, iar Augment Charge va costa 35 de dolari. Iata si un material video care prezinta carcasa Augment pentru iPhone:

 

 

Πηγή: BGR