Canon lanseaza gama de multifunctionale laser i-SENSYS de inalta performanta

11

Canon Europe, lider mondial in solutii de imagistica, a actualizat gama de multifunctionale laser color compacte, de inalta performanta, i-SENSYS, odata cu lansarea celor doua noi serii, MF8200 si MF8500. Oferind o calitate exceptionala si functii pentru conectivitate, cele cinci noi echipamente compacte laser vin in ajutorul companiilor mici prin fluxul de lucru rapid si oferind mai multa flexibilitate.

Proiectate pentru a fi folosite in comun foarte usor, noile multifunctionale i-SENSYS se integreaza perfect in mediul de birou. Ambele serii au ca standard functii de conectivitate ce permit utilizatorilor sa imprime cu usurinta atat de pe terminale mobile, cat si de pe alte echipamente conectate la internet, folosind aplicatia Canon Mobile Printing (va fi lansata in iunie 2013), Apple AirPrint sau Google Cloud Print. I-SENSYS MF8280Cw si MF8580Cdw dispun si de functii Wi-Fi, ceea ce permite companiilor sa imprime wireless simplu si rapid din orice colt al biroului.

Anil Jagpal, European Marketing Manager pentru i-SENSYS la Canon Europe: “Imprimantele si scannerele cu Wi-Fi pot aduce beneficii masive pentru afacerile mici. Potrivit celui mai recent Office Insights Report, peste doua treimi dintre utilizatori considera ca aceste echipamente le pot creste productivitatea”.

Noile imprimante i-SENSYS dispun, de asemenea, de o varietate de functii ce permit imbunatatirea fluxului de lucru si economisirea timpului. Functia SEND de pe echipamentele seriei i-SENSYS MF8500 ofera utilizatorilor posibilitatea de a scana documente si de a le trimite direct catre adresa de mail sau intr-un folder de retea. Amebele serii i-SENSYS permit, de asemenea, scanarea si salvarea, dar si imprimarea documentelor pe si de pe stick-uri USB, pentru utilitate sporita.

Productivitatea utilizatorilor creste prin folosirea seriei i-SENSYS MF8500, cu ajutorul Duplex Automatic Document Feeder pentru 50 de file, cu o capacitate maxima de pana la 550 de file si imprimare rapida pe ambele fete, pentru a economisi hartie si pentru a reduce impactul negativ asupra mediului.

?tim ca utilizatorii nostri au o nevoie tot mai mare de solutii de birou pentru a-si organiza cat mai bine documentele prin transferul datelor de pe hartie in format digital si invers si, in acelasi timp, sa fie disponibile pe o varietate de echipamente. Noile multifunctionale Canon de inalta performanta suporta Apple AirPrint si Google Cloud Print, oferind colectivelor mici conectivitatea si flexibilitatea de care au nevoie pentru a fi cat mai productive”, adauga Anil Jagpal.

Mai mult, noile echipamente accelereaza fluxul de lucru. Utilizatorii pot configura tastele One-Touch pentru functiile cele mai folosite, iar tehnologia Quick First-Print reduce timpul de imprimare a primei pagini atunci cand multifunctionala este in modul stand-by.

“Noile noastre multifunctionale laser i-SENSYS ofera o solutie excelenta birourilor mici care au nevoie de calitate superioara. Cu ajutorul tehnologiilor Canon Dual Direct Mapping, Pure Black si Auto Gradation System, utilizatorii beneficiaza de imprimari precise, atat alb-negru, cat si in culori consistente si de inalta calitate”, mentioneaza Anil Jagpal.

Noua serie i-SENSYS MF8500 dispune, totodata, si de functii de securitate ce permit utilizatorilor sa lucreze intr-un mediu protejat fara costuri suplimentare. Cu ajutorul functiei Canon Secure Print, documentele sunt imprimate doar daca utilizatorul introduce parola corecta, pastrand documentele companiei in siguranta.

Noile echipamente i-SENSYS vor fi disponibile incepand cu 15 mai 2013.

i-SENSYS seria MF8200 (MF8230Cn, MF8280Cw) – caracteristici principale     

 • Imprimare, copiere, scanare si fax color prin intermediul retelei
 • Compatibila cu reteaua interna si Wi-Fi
 • Apple AirPrint si Google Cloud Print
 • Imprimare monocrom si color 14ppm
 • Taste rapide pentru scanare usoara si copiere ecologica
 • Display LCD color, cu sapte linii de afisare
 • Scanare in retea si compatibilitate cu memorii USB
 • Eficienta energetica – cel mai bun rating TEC (Total Energy Consumtion) pentru un consum de doar 0,4kWh/saptamana

 

i-SENSYS seria MF8500 (MF8540Cdn, MF8550Cdn, MF8580Cdw) – caracteristici principale

 • Imprimare, copiere, scanare si fax color auto-duplex prin intermediul retelei
 • Compatibila cu reteaua interna si Wi-Fi si suport PCL 5c/6
 • Apple AirPrint si Google Cloud Print
 • Imprimare monocrom si color 20ppm
 • Taste rapide pentru scanare usoara, copiere ecologica si imprimare securizata
 • Display LCD color, cu sapte linii de afisare
 • Scanare in retea, folder de retea si compatibilitate cu memorii USB
 • Eficienta energetica – cel mai bun rating TEC (Total Energy Consumtion) pentru un consum de doar 0,9kWh/saptamana